Mr. Big Amino 16.000: to suplement diety dostarczający najwyższej jakości aminokwasów budujących i regenerujących mięśnie. Działanie: stanowi doskonały budulec dla nowo powstającej tkanki mięśniowej, uzupełnia niedobory aminokwasów powstające jako rezultat niewłaściwej diety, sprzyja powstawaniu dodatniego bilansu azotowego, działa antykatabolicznie. Suplement Mr. Big Amino 16.000 dostarcza najwyższej jakości aminokwasów egzogennych, które skutecznie regenerują mięśnie i zapobiegają katabolizmowi. Regularne stosowanie tego produktu umożliwia szybką regenerację uszkodzonych włókien mięśniowych i powoduje uzyskanie lepszych rezultatów w powiększaniu masy i siły. Opisywany suplement jest w szczególności polecany osobom intensywnie trenującym, obciążonym znacznym wysiłkiem fizycznym, których zapotrzebowanie na białko jest wysokie. U osób dążących do zwiększenia masy mięśniowej należy dostarczać około 2g białka na kg. masy ciała.

Skład: 5 tabletek: Wartość energetyczna 27kcal, Białko 5,67g, Węglowodany 0,57g, Tłuszcz 0,06g. PROFIL AMINOKWASOWY w 100g: Alanina 3,6g, Arginina 4,9g, Kwas asparaginowy 5,1g, Cysteina 1,5g, Kwas glutaminowy 18,8g, Glicyna 3,6g, Histydyna 1,94g, Izoleucyna (BCAA) 2,7g, Leucyna (BCAA) 5g, Lizyna 3,4g, Metionina 1,4g, Fenyloalanina 3g, Prolina 5,55g, Seryna 3,3g, Treonina 2,5g, Tryptofan 0,6g, Tyrozyna 2,06g, Walina (BCAA) 3,75g

Sposób użycia: W dni treningowe: 5 tabletek bezpośrednio po przebudzeniu, 5 tabletek po treningu, 5 tabletek przed snem. W dni nietreningowe: 5 tabletek po przebudzeniu i 5 tabletek przed snem. Każdą porcję należy obficie popić wodą (około 250ml).

Podziel się z innymi!Share on Facebook

Brak głosów.
Proszę czekać...

BudujMase.pl

Kulturystyka to nasza pasja! Jaki trening przynosi najlepsze efekty i jaka dieta pomoże Ci osiągnąć upragniony cel? U nas znajdziesz wszystkie informacje niezależnie od tego czy Twoim założeniem jest budowa masy mięśniowej, idealna rzeźba, czy redukcja tkanki tłuszczowej.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Szukaj