ISO SOY+ to koncentrat białek sojowych o wartości przekraczającej 80%. Produkt nie zawiera laktozy przez co świetnie nadaje się do stosowania przez osoby na nią uczulone. ISO SOY+ to wspanała alternatywa dla wszystkich, którzy chcą cieszyć się szczupłą i muskularną sylwetką a nie chcą sięgać po białka pochodzenia zwierzęcego.

Białko sojowe ISO SOY+ otrzymało najwyższą ocenę jakości od WHO (Światowa Organizacja Zdrowia) a to za sprawą dużej zawartości glutaminy, argininy oraz aminokwasów BCAA, ponadto na tę ocenę miały wpływ metody ekstrakcji i przetwarzania. Główną zaletą białka sojowego jest niska zawartość cholesterolu.

Dawkowanie: Spożywać 3 miarki produktu tj. 30 g . Produkt rozpuścić w 250 ml-300 ml wody lub ulubionym napoju. Spożywać bezpośrednio po przygotowaniu. Da zwiększenia efektywności spożywać 30 minut po treningu.
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.

Skład: w 100g :
Wartość energetyczna 374,60 kcal / 1576,4 kJ 
Białko 81 g 
Węglowodany 0,90 g 
Tłuszcz 3,6 g 
Witamina B6 2,8 mg 200%
Witamina B2 2,8 mg 200%
Witamina B1 2,2 mg

Profil aminokwasowy w 100g
Alanina 1,04 g
Arginina 1,82 g
Kwas asparaginowy 2,79 g
Cystyna 0,29 g
Kwas glutaminowy 4,67 g
Glicyna 1,00 g
Histydyna 0,66 g
Izoleucyna 1,17 g
Leucyna 1,94 g
Lizyna 1,53 g
Metionina 0,34 g
Fenyloalanina 1,26 g
Prolina 1,26 g
Seryna 1,34 g
Treonina 0,90 g
Tryptofan 0,27 g
Tyrozyna 0,92 g
Walina 1,17 g

Brak głosów.
Proszę czekać...

BudujMase.pl

Kulturystyka to nasza pasja! Jaki trening przynosi najlepsze efekty i jaka dieta pomoże Ci osiągnąć upragniony cel? U nas znajdziesz wszystkie informacje niezależnie od tego czy Twoim założeniem jest budowa masy mięśniowej, idealna rzeźba, czy redukcja tkanki tłuszczowej.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Szukaj