ISO SOY+ to koncentrat białek sojowych o wartości przekraczającej 80%. Produkt nie zawiera laktozy przez co świetnie nadaje się do stosowania przez osoby na nią uczulone. ISO SOY+ to wspanała alternatywa dla wszystkich, którzy chcą cieszyć się szczupłą i muskularną sylwetką a nie chcą sięgać po białka pochodzenia zwierzęcego.

Białko sojowe ISO SOY+ otrzymało najwyższą ocenę jakości od WHO (Światowa Organizacja Zdrowia) a to za sprawą dużej zawartości glutaminy, argininy oraz aminokwasów BCAA, ponadto na tę ocenę miały wpływ metody ekstrakcji i przetwarzania. Główną zaletą białka sojowego jest niska zawartość cholesterolu.

Dawkowanie: Spożywać 3 miarki produktu tj. 30 g . Produkt rozpuścić w 250 ml-300 ml wody lub ulubionym napoju. Spożywać bezpośrednio po przygotowaniu. Da zwiększenia efektywności spożywać 30 minut po treningu.
Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.

Skład: w 100g :
Wartość energetyczna 374,60 kcal / 1576,4 kJ 
Białko 81 g 
Węglowodany 0,90 g 
Tłuszcz 3,6 g 
Witamina B6 2,8 mg 200%
Witamina B2 2,8 mg 200%
Witamina B1 2,2 mg

Profil aminokwasowy w 100g
Alanina 1,04 g
Arginina 1,82 g
Kwas asparaginowy 2,79 g
Cystyna 0,29 g
Kwas glutaminowy 4,67 g
Glicyna 1,00 g
Histydyna 0,66 g
Izoleucyna 1,17 g
Leucyna 1,94 g
Lizyna 1,53 g
Metionina 0,34 g
Fenyloalanina 1,26 g
Prolina 1,26 g
Seryna 1,34 g
Treonina 0,90 g
Tryptofan 0,27 g
Tyrozyna 0,92 g
Walina 1,17 g

Brak głosów.
Proszę czekać...

BudujMase.pl

Kulturystyka to nasza pasja! Jaki trening przynosi najlepsze efekty i jaka dieta pomoże Ci osiągnąć upragniony cel? U nas znajdziesz wszystkie informacje niezależnie od tego czy Twoim założeniem jest budowa masy mięśniowej, idealna rzeźba, czy redukcja tkanki tłuszczowej.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Szukaj
Yes No