USN PREMIUM 8 HR CASEIN zawiera kazeinian wapnia, uzyskany w procesie suszenia rozpryskowego, oraz Aminogen®. Stymuluje szybką, kompletną regenerację masy mięśniowej, został naukowo zaprojektowany w celu zapewnienia optymalnego i stabilnego uwalniania aminokwasów do organizmu, bez żadnych efektów wzdęcia. W przeciwieństwie do serwatki, która jest wchłaniania do organizmu szybko, kazeinian wapnia jest nierozpuszczalnym, wolno trawionym białkiem, pochodzącym z mleka. Kazeinian wapnia może być trawiony nawet przez cztery godziny. To czyni go rewelacyjnym produktem proteinowym do spożycia przed snem, jako, że zapewnia on stabilną i powolną syntezę aminokwasów, stymulując masę mięśniową. Wykazał on również działanie anty-kataboliczne. Aminogen® jest opatentowanym, specjalnie zaprojektowanym enzymem, który rozkłada białka i polepsza wchłanianie aminokwasów. Naturalny enzym o roślinnym pochodzeniu, Aminogen® doskonale wpływa na zwiększanie masy mięśniowej i siły organizmu, oraz na jej głęboką regenerację. Wykazano, że wpływa on na absorpcję zwłaszcza aminokwasów BCAA, jak również na zatrzymywanie azotu. Aminogen®, poza wymienionymi właściwościami, stymuluje trawienie białka oraz redukuje lub nawet całkowicie eliminuje gazy, wzdęcia i zaparcia, które białko może czasami wywoływać.

Zalecane stosowanie: Jako suplement diety, należy wymieszać (może być w shakerze) dwie łyżki (30g) proszku z 450-500 ml zimnej wody. Zalecana dawka dzienna: 2 łyżki 1-2 dziennie. Należy spożywać jedną porcję między posiłkami, a drugą przed snem

Składniki: Kazeinian wapnia, uzyskany w procesie suszenia rozpryskowego (z mleka), aromat, guma guar (zawiera glucomannan), Aminogen®, nieodżywczy słodzik: sukraloza.

Podziel się z innymi!Share on Facebook

Brak głosów.
Proszę czekać...

BudujMase.pl

Kulturystyka to nasza pasja! Jaki trening przynosi najlepsze efekty i jaka dieta pomoże Ci osiągnąć upragniony cel? U nas znajdziesz wszystkie informacje niezależnie od tego czy Twoim założeniem jest budowa masy mięśniowej, idealna rzeźba, czy redukcja tkanki tłuszczowej.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Szukaj