Stymuluje rozpad tkanki tłuszczowej Redukuje apetyt Przekracza wszelkie oczekiwania STIMUTANT jest specjalnym wytworem firmy PVL w dziedzinie spalaczy tłuszczu. Nie ma definicji na tyle silnej, która mogła by opisać jak naprawdę potężny jest STIMUTANT. Podczas zażywania STIMUTANT użytkownicy opisywali poczucie nieśmiertelności na siłowni. Żaden cięzar nie będzie za duży do wyciśnięcia, żaden wyciąg nie będzie za trudny – i nic nie zatrzyma Cię aby wrócic ponownie.Nauka o tym nowym wzorze idzie coraz dalej, aby zapewnić, że przekracza wszelkie oczekiwania i zasługuje na swoją nazwę. Ta zaawansowana formuła obejmuje nowe i nowatorskie kombinacje których nie widziałem w innych formułach, takich jak stymulacja noradrenaliny CNS, pomniejszone formację tłuszczu, wzrost mobilizacji kwasów tłuszczowych z zapasów tłuszczu. By zrozumieć istote tych mocnych składników które znajdziemy w produkcie PVL STIMUTANT , firma MUTANT Lab Scientists zrobiła extremalne połączenie ich w jedno opakowanie które nazywamy formułą STIMUTANT. STIMUTANT to specjalny spalacz tłuszczu, wyjątkowo silny i skuteczny. Wszystkie składniki w Stimutancie mają na celu szybką i trwałą redukcję tkanki tłuszczowej. STIMUTANT został zaprojektowany, aby nasza tkanka tłuszczowa została zlikwidowana na wszystkie możliwe sposoby bez efektu jojo, jednocześnie chorniąc naszą tkankę mięśniową. Nasze ciało zostanie maksymalnie wyrzeźbione, a zbędny tłuszcz pójdzie w niepamięć.

Skład (1 kap.): Niacyna 12 mg, Mieszanka Stimutant 387 mg, Ekstrakt z kawy Arabica Ekstrak z grejfruta, Ekstrakt z ziaren zielonej kawy, Kakaowiec właściwy, Kiełki jęczmienia, Piperyna( z czarnego pieprzu) 

Sposób użycia: 1 kapsułka przed wysiłkiem.

Podziel się z innymi!Share on Facebook

Brak głosów.
Proszę czekać...

BudujMase.pl

Kulturystyka to nasza pasja! Jaki trening przynosi najlepsze efekty i jaka dieta pomoże Ci osiągnąć upragniony cel? U nas znajdziesz wszystkie informacje niezależnie od tego czy Twoim założeniem jest budowa masy mięśniowej, idealna rzeźba, czy redukcja tkanki tłuszczowej.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Szukaj