WSZYSTKO O TRENINGU, DIECIE I SUPLACH!

Grillowany pstrąg z suszonymi pomidorami i gałązkami rozmarynu

Grillowany pstrąg z suszonymi pomidorami i gałązkami rozmarynuZobacz przepis na grillowanego pstrąg z dodatkiem suszonych pomidorów oraz rozmarynu.

Makroskładniki

  • Kalorie: 1193 kcal
  • Węglowodany: 109g
  • Białko: 82g
  • Tłuszcze: 48g

Składniki (na 1 porcję)

  • pstrąg średniej wielkości
  • cukinia, czerwona papryka po 100 g
  • cebula (jedna mała)
  • suszone pomidory w oleju (10 sztuk)
  • mix warzyw/ mieszanka brokułowa 300g
  • kasza gryczana palona 100g
  • 2 gałązki rozmarynu
  • czarny pieprz w ziarnach, sól

Sposób przygotowania

  1. Pstrąga wypełniamy pokrojoną w kostkę cukinią i papryką w paski, dodajemy cebulę pokrojoną w krążki. oraz gałązki rozmarynu. oraz ziarenka pieprzu, solimy.
  2. Na wierzchu układamy suszone pomidory, Zawijamy folią aluminiową i pieczemy w piecu.
  3. Warzywa gotujemy na parze, lekko solimy.
  4. Kaszę gryczaną gotujemy.
  5. Z pstrąga zdejmujemy pomidory i podajemy je na talerzu, obok pstrąga razem z warzywami i kaszą.

Zobacz plany Budujmase – znajdziesz tam jeszcze więcej zdrowych przepisów.

Grillowany pstrąg z suszonymi pomidorami i gałązkami rozmarynu

Podobne artykuły:

BudujMase.pl

Kulturystyka to nasza pasja! Jaki trening przynosi najlepsze efekty i jaka dieta pomoże Ci osiągnąć upragniony cel? U nas znajdziesz wszystkie informacje niezależnie od tego czy Twoim założeniem jest budowa masy mięśniowej, idealna rzeźba, czy redukcja tkanki tłuszczowej.

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *