Makroskładniki (ilość w g w jednej porcji potrawy):

Kalorie: 477 kcal

Węglowodany: 39 g

Białko: 63 g

Tłuszcze: 12 g

Składniki na 1 porcję:
● morszczuk 300 g
● dynia 400 g
● imbir świeży
● koperek
● papryka czerwona 150 g
● sól, pieprz
● zioła prowansalskie
● oliwa

Sposób przygotowania:

Dynię obieramy i kroimy w kostkę. Posypujemy świeżo startym imbirem. Paprykę kroimy w paski. Warzywa oraz rybę układamy na blasze skrapiamy odrobiną oliwy, posypujemy przyprawami. Pieczemy. Rozdrobnioną rybę układamy na warzywach. Posypujemy koperkiem.

Kawałki morszczuka w ziołach na imbirowej dyni

[div class='gadd']
[end-div][div class='mob-gadd']
[end-div]
Brak głosów.
Proszę czekać...

BudujMase.pl

Kulturystyka to nasza pasja! Jaki trening przynosi najlepsze efekty i jaka dieta pomoże Ci osiągnąć upragniony cel? U nas znajdziesz wszystkie informacje niezależnie od tego czy Twoim założeniem jest budowa masy mięśniowej, idealna rzeźba, czy redukcja tkanki tłuszczowej.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Szukaj